Raspon naše ponude proteže se od uvoza i veleprodaje iz Ho.Re.Ca sektora preko uslužnih turističko ugostiteljskih djelatnosti i proizvodnje prehrambenih proizvoda. Cilj nam je uz kontinuirani rast poslovanja, proširivanja spektra djelatnosti i ponude i dalje osiguravati našim kupcima vrhunski izbor i kvalitetu proizvoda.

Uvoznik smo i distributer za više od 300 različitih artikala iz područja prehrane, cateringa i ugostiteljstva.

Fleksibilnost u vidu prilagođavanja tržištu, oslanjanje na pouzdane partnere, a proizvodi posebno odabrani i visoke kvalitete, osigurali su nam brz prodor na današnje zahtjevno tržište.

Ekskluzivni smo zastupnik za RH i Crnu Goru nekoliko Europskih poznatih proizvođača ugostiteljske i slastičarske opreme.

Brza reakcija i podređenost željama kupaca te konstantna želja za razvojem osiguravaju nam dugoročno povjerenje kod naših kupaca.

NVF – NEW VALUE OF FOOD

Temeljeno na tržišnim potrebama 2016 osnovana je i tvrtka Vivita Food kojoj je cilj  uz NVF postaviti nove standarde u distribuciji u HOREC-a sektoru, temeljene na brzini i kvaliteti dostave uz široki spektar proizvoda od onih koji su cjenovno prihvatljivi do onih koji kvalitetom potvrđuju vrijednost.

Ekskluzivni distributer Vivita i Aviko brandova.